top of page

Blaas je keuken een nieuw leven in!

Bijgewerkt op: 17 feb. 2023

Kan jouw keuken iets meer dan een likje verf gebruiken en is het tijd voor een nieuw en tijdloos interieur? Dan is een volledige keukenrenovatie de beste oplossing voor jou, waarbij we je keuken een volledig nieuw leven inblazen.


Bij een keukenrenovatie komt natuurlijk veel kijken, maar hoe begin je daar nu eigenlijk aan? Wij vertellen je hoe je het best aan de slag gaat!

Laat je inspireren First things first: de stijl. Een interieur is heel persoonlijk en moet daarom ook perfect afgestemd worden op jouw behoeften en wensen. Zie jij het al helemaal voor je hoe je droomkeuken eruitziet? Of heb je meer inspiratie nodig?


We nodigen je graag uit in onze toonzaal in Oudenaarde. Daar kan je je laten inspireren door de verschillende stijlen en materialen. Ons team van experts staat alvast klaar om je te begeleiden doorheen de wereld van Avani Interior.
Adres: Berchemweg 113 - 9700 OudenaardeLaat ons kennismaken Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Super! Tijdens een kennismakingsgesprek leren we graag jou, je behoeften en je levensstijl beter kennen. Op basis daarvan maken wij een keukenontwerp die perfect bij jou past en bezorgen we je een visualisatie van hoe het er precies zou uitzien. We luisteren steeds naar jouw feedback en gaan er ook gericht mee aan de slag.


Bij de visualisatie hoort ook een budgettering van het gekozen ontwerp.Avani Interior staat voor je klaar!

Samen met een team van experts en architecten realiseren we graag het interieur van je dromen.

Ben jij klaar om de samenwerking met ons aan te gaan? Neem contact met ons op en laat ons je wegwijs maken in alle mogelijkheden.
229 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page